Dolap Davet Kodu Nasıl Alınır?

Dolap Davet Kodu Nasıl Alınır?

Dolap davet kodu, Dolap uygulamasına referans aracılığı ile kaydolan kullanıcılar üzerinden elde edilen bir koddur. Dolap ikinci el uygulamasını kullanan kişiler genellikle bu koddan faydalanmakta ve böylece daha uygun alışverişler yapabilmektedir. Gelin, birlikte “Dolap davet kodu nedir? Nasıl alınır?” inceleyelim.

Dolap Davet Kodu Nedir?

Dolap, Trendyol tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır. Uygulamayı dilerseniz doğrudan Dolap uygulaması üzerinden dilerseniz de Trendyol üzerinden kullanabilirsiniz. Her ne kadar genellikle giyim ve moda ürünlerinin ikinci ellerinin paylaşıldığı bir uygulama olarak biliniyor olsa da teknoloji, hobi, kitap gibi farklı alanlarda ürünler de satılmaktadır.

Dolap davet kodu ise Dolap uygulamasına üye olmak için kullanılan bir koddur. Eğer sisteme kayıt olan yeni kullanıcı bu referans kodu ile kayıt yapar ise yapmış olduğu ilk alışveriş sonrasında kendisine referans olan kişiye 20 TL değerinde Dolap indirim kuponu tanımlanır.

Dolap Davet Kodu Nasıl Alınır?

Dolap davet kodu, halihazırda Trendyol Dolap üyesi olan bir kişi tarafından verilebilmektedir. Hesabınıza girip davet kodu oluştur bölümüne ilerledikten sonra size verilen kodu kopyalayabilir ve henüz Dolap üyesi olmayan tanıdığınıza iletebilirsiniz.

Dolap davet kodunu kullanabilmek için Dolap uygulamasını indirmeniz gerekmektedir Trendyol üzerinden yapmış olduğunuz üyeliklerde bu kodu kullanma imkânınız bulunmaz. Uygulamayı indirdikten sonra üye ol bölümüne tıklamalısınız. Burada bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeli ve ardından size verilen referans kodunu doldurmalısınız. Bu aşamada bir hata alıyorsanız tarafınızla yanlış referans kodu paylaşılmış olabilir. Verilen kodu tekrar kontrol ederek kayıt almayı deneyebilirsiniz.

Davet kodunu yalnızca Dolap’a ilk üye olurken kullanabilirsiniz. Kullanmış olduğunuz kodu geri alma imkânınız bulunmaz.

Dolap Davet Kodu ile İndirim Kuponu Kazanma

Sizin referansınızla Dolap hesabı açan bir kişi yapmış olduğu ilk alışverişi tamamladıktan sonra tarafınıza Dolap indirim kuponu tanımlanacaktır. Bunun için siparişin “tamamlandı “statüsüne geçmiş olması gerekmektedir. Eğer sipariş tamamlanmasına rağmen tarafınıza indirim kuponu tanımlanmamışsa müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek bir talep oluşturabilirsiniz.

Dolap davet kodu sayesinde almış olduğunuz indirim kuponunu yalnızca bir kere kullanma hakkınız olduğunu unutmamalısınız. Vermiş olduğunuz siparişinizin iptali halinde kupon hesabınıza tekrar tamamlanmayacaktır.

YAZAR HAKKINDA

Sevda Hanedar Sevda Hanedar Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezunum ve mesleğimi icra etmekteyim. İnsanlarla iç içe olmayı ve onlara yardım etmeyi seviyorum. İkiz kızlarım var ve onlar en iyi arkadaşlarım. Ayrıca evde bir de minik dostumuz pug cinsi köpeğimiz bulunuyor. Bilgizma sitesinde yazarlık yapıyor sağlık, annelik, hamilelik, yaşam, kültür sanat gibi ilgi alanlarım olan konulardaki bilgilerimi okuyucularımızla paylaşıyorum.
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YORUM